Menu

Uvjeti korištenja i politika privatnosti

© Mihaela, Lets-go-everywhere.com, 2021. Uvjeti korištenja i politika privatnosti

U primjeni od: 01.01.2019.

Stranica s Politikama prikazuje Politiku privatnosti i uvjete korištenja. Molim, pročitajte pažljivo prije korištenja ove stranice.

Uvjeti korištenja

Lets-go-everywhere.com („ova stranica“ ili „stranica“ ili „moja stranica“) služi za općenito informiranje i Mihaela („autor“ ili „vlasnica“) jedina je vlasnica, piše tekstove, upravlja stranicom i uređuju je.

Čitanje svih informacija na ovoj stranici temelji se na Vašoj slobodnoj volji i korištenjem ove stranice pristajete na Politike navedene na ovoj stranici. Pravila o privatnosti i uvjeti korištenja opisuju čimbenike koji mogu utjecati na sadržaj, osobne podatke koje prikupljam putem stranice, na koji način prikupljam te informacije te koje će stranke, ako ih ima, imati pristup.

Korištenjem ove stranice izričito prihvaćate, bez ograničenja, prakse koje se odnose na prikupljanje, korištenje i dijeljenje osobnih podataka koje ste dali na način opisan na ovoj stranici s pravilima također propisanima na ovoj stranici.

Ako ne prihvaćate uvjete korištenja sadržane na ovoj stranici, odmah prekinite s korištenjem ove stranice.

Autorica zadržava pravo izmijeniti bilo koji od ovih uvjeta u bilo kojem trenutku. Preporučujem da pregledavate ovu stranicu s pravilima svaki put kada koristite ili pristupite stranici kako biste bili informirani o mojim postupcima povezanima s osobnim informacijama i načinima na koje možete pomoći u zaštiti vaše privatnosti.

Intelektualna i autorska prava

Sve fotografije i tekstovi na stranici lets-go-everywhere.com („ovoj stranici“ ili „stranici“) intelektualno su vlasništvo Mihaele („autorice“ ili „vlasnice“), osim ako nije drugačije navedeno. Autorica je također zakonska nositeljica autorskih prava svih materijala na stranici.

Neovlašteno korištenje bilo kakvog materijala s ove stranice bez dobivenog izričitog pisanog dopuštenja od vlasnice stranice strogo je zabranjeno. Korištenje kraćih pisanih izvadaka nije dozvoljeno bez prethodne suglasnosti vlasnice stranice – ukoliko se dobije suglasnost vlasnice, obavezno je koristiti poveznicu (link) na originalni sadržaj i navođenje da je sadržaj preuzet s lets-go-everywhere.com. Nije dozvoljeno korištenje linkova ako navodite ili implicirate da Vas je autorica ove stranice angažirala za to.

Korištenje ili dupliciranje bilo koje fotografije je zabranjeno osim ako se od vlasnice stranice ne ishodi pisana dozvola. Dozvola se može tražiti e-mailom na contact ‘at’ lets – go – everywhere.com uz navođenje detalja gdje će se i u koju svrhu fotografije koristiti.

Svi stavovi i mišljenja dana na ovoj stranici isključivo su od autorice i to nisu mišljenja drugih osoba napisanih u njezinu korist. Bez obzira na to, bilo koje mišljenje ili stav koje je navedeno nije namijenjeno da našteti, kleveti ili ogovara bilo koju pravnu ili fizičku osobu ili predmet.

Ne-jamčenje rezultata

Vlasnica neće biti odgovorna za klevetu, niti će na bilo koji način nadoknaditi štetu ako ikada doživite gubitak / neugodnost / štetu zbog toga što vlasnica može prikazati ili navesti na stranici. Vlasnica neće biti odgovorna ni za ono što ljudi mogu učiniti sa savjetom vlasnice, kritikom i / ili iskustvom.

Korištenje stranice

Stranica je dana na korištenje samo na Vašu privatnu nekomericijalnu uporabu. Zabranjeno je koristiti materijale dostupne na stranici na način koji predstavlja kršenje mojih prava ili na načine koje nisam odobrila. Preciznije, ne smijete mijenjati, kopirati, reproducirati, ponovno objavljivati, učitavati, objavljivati, prevoditi, prodavati, stvarati izvedene radove, iskorištavati ili distribuirati na bilo koji način (uključujući e-poštom ili drugim elektroničkim sredstvima) bilo koji materijal s web-lokacije bez prethodno ishođenog dopuštenja. Možete, međutim, preuzeti, ispisati i / ili dijeliti jednu kopiju pojedinačnih stranica web-lokacije za nekomercijalnu upotrebu, ako zadržite netaknuta sva upozorenja o autorskim pravima i drugim vlasničkim obavijestima.

Točnost informacija

Trudit ću se pružiti najnovije informacije, ali ne mogu davati izjave ili jamstva bilo koje vrste, izričite ili implicirane, o cjelovitosti, točnosti, pouzdanosti, prikladnosti ili dostupnosti s obzirom na stranicu ili informacije, proizvode, usluge ili povezane slike koje se nalaze na stranici u bilo koju svrhu. Opet: čitate informacije na ovoj stranici na vlastitu slobodnu volju i preuzimate informacije na vlastitu odgovornost.

Ograničenje odgovornosti

Ni pod kojim okolnostima ne preuzimam odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu, uključujući, bez ograničenja, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu, ili bilo koji gubitak ili štetu nastalu gubitkom podataka ili profita koji proizlaze iz ili u vezi s korištenjem ove stranice (uključujući poruke, komentare drugih, knjige, e-mailove, proizvode ili usluge). Svako pouzdanje koje stavite na bilo koju informaciju prikupljenu na ovoj stranici strogo je na vašu odgovornost, stoga svakako istražite i provjerite informacije koje ste pročitali s ove stranice jer postoji mogućnost da će neke od njih biti manje točne kako vrijeme prolazi.

Ne prihvaćam nikakvu odgovornost za sadržaj bilo koje druge stranice na koju postoji hipertekstualna veza s ove stranice. Takve veze pružaju se radi vaše udobnosti na temelju stanja “kakvo jeste”.

Vaša licenca meni

Objavljivanjem ili slanjem bilo kojeg materijala (uključujući, bez ograničenja, komentare, unose bloga, Facebook postove, fotografije i videozapise) putem stranice, internetskih grupa, mjesta društvenih medija ili meni putem e-pošte, teksta ili na drugi način, zastupa: (i) da ste vlasnik materijala ili da objavljujete ili šaljete dokumente s izričitim pristankom vlasnika materijala; i (ii) da imate osamnaest godina ili više.

Osim toga, kada šaljete e-poštu, tekst ili  objavljujete bilo koji materijal, odobravate meni, i svakome ovlaštenom od mene, besplatnu, trajnu, neopozivu, neisključivu, neograničenu, geografski-neograničenu dozvolu za upotrebu, kopiranje, modificiranje, prenošenje, prodavanje, stvaranje izvedenih radova, distribuiranje i / ili javno izvođenje ili prikazivanje takvih materijala, u cijelosti ili djelomično, na bilo koji način ili medij, koji su sada poznati ili će biti kasnije razvijeni, u bilo koju svrhu. Prethodna dozvola uključuje pravo na iskorištavanje bilo kojih vlasničkih prava na takvom objavljivanju ili podnošenju, uključujući, ali ne ograničavajući se na, autorska prava, zaštitne znakove, oznake usluga ili patentne zakone pod bilo kojom relevantnom jurisdikcijom. Također, u vezi s ostvarivanjem takvih prava, odobravate mi, i svakome ovlaštenom od mene, pravo da vas identificiram kao autora bilo kojeg od vaših postova ili podnesaka po imenu, adresi e-pošte ili imenom, kao što smatram prikladnim.

Bilo koji zaprimljeni e-mail, komentar, odgovor na društvenim mrežama kao što su Facebook, Pinterest i Instagram ili pitanja upućena direktno autorici, mogu biti korištena kao materijal za blog za moje čitatelje i pratitelje, osim ako nije drugačije naznačeno. Dio navedenih e-mailova, upita ili komentara mogu koristiti za newslettere, teme na stranici ili za nadolazeće e-knjige.

Prekid i ograničenje pristupa

Autorica zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, da u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave, prekinu vaš pristup stranici i povezanim uslugama ili bilo kojem njezinom dijelu.

Mjerodavno pravo

Ovi Uvjeti tumačit će se u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Ovime neopozivo pristajete na isključivu nadležnost.

Pravila o privatnosti

Pažljivo pročitajte Pravila o privatnosti prije nego počnete koristiti stranicu. Korištenjem stranice ili klikom na prihvaćanje ili prihvaćanje Uvjeta korištenja, ukoliko vam je ova opcija dostupna, prihvaćate i pristajete biti obvezani i pridržavajte se pravila o privatnosti. Ako ne želite pristati na Pravila o privatnosti, ne smijete pristupati stranici niti je koristiti.

Autorica je predana zaštiti vaše privatnosti kada posjetite ovu stranicu. Možete pristupiti stranici i pregledavati je bez otkrivanja bilo kojih osobnih podataka.

Vlasnica ne prikuplja osobne podatke o vama, kao što su imena i adrese e-pošte ili pošte, osim ako ste ih svjesno dali i pristali ste na uvjete pod kojima će ih koristiti.

Objavljivanje informacija

Vlasnica neće prodavati, trgovati ili iznajmljivati vaše osobne podatke drugima. Ne spremam automatski vaše osobne podatke niti povezujem informacije automatski zabilježene drugim sredstvima s osobnim podacima pojedinaca.

IP adrese mogu koristiti za sastavljanje i prikupljanje agregiranih statističkih podataka o svim posjetiteljima, uzorcima prometa da bi valjano administrirala ovom stranicom. IP adrese nisu povezane s osobnim podacima. Ne prikupljam informacije o svojim posjetiteljima iz drugih izvora, kao što su javni zapisi ili tijela, ili privatne organizacije.

Prikupljam samo osobne podatke koje dobrovoljno date tijekom korištenja ove stranice, primjerice, korištenjem kontakt obrasca.